Bibla e Shenjtë

Bibla e Shenjtë

꾸러미:
com.albanian.bible
다운로드:
1K
크기:
10 MB
지원되는 android 버전:
4.1 이상
업데이트 날짜:
2019년9월4일
76
최신 버전:
4.0
모든 버전
나이:
각자 모두
무료 다운로드

Bibla Shqiptare KJV: Bibla e Shenjtë e Shenjtë - Kjo App përfshin një ebook të plotë të Biblës së Shenjtë në gjuhën Shqiptare Shqip. Ju mund të lexoni tekstin. Versioni i tekstit Albanian Bible është në dispozicion pa lidhje interneti dhe është optimizuar për përdorim në pajisjen tuaj android.

댓글

관련 콘텐츠

출신 앱 TheDailyBible.NET